Katkarapu-kurkkusalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

400 g Kurkku
Suola
Öljy, rypsi
300 g Kananmuna
200 g Katkarapu, kuorittu pakaste
100 g Kevyt Thousand Island -salaattikastike 3 L
Tilli, kuivattu

Valmistusohje

  1. Kuori kurkku, halkaise ja poista sisus. Suolaa kurkun pinta ja anna suolautua n. 30 min. Paloittele kurkku 0,5 cm paloiksi. Paista kurkunpaloja pannulla öljyssä n. 7 min. ajan. Jäähdytä. Lohko keitetyt kananmunat. Lisää katkaravut. Sekoita salaatinkastike ja kuivattu tilli. Sekoita kaikki aineet keskenään. Koristele esim. lehtisalaatilla. Tarjoa alkuruokana leivän kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: