Keisarinkeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Palsternakka
1800 g Peruna
700 g Sipuli
700 g Paprika, punainen
18,2 rkl Öljy, rypsi
609 rkl Vesi
100 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
63 rkl Maito kevyt
63 rkl Kerma kevyt
350 g Jauho, vehnä
3 g Pippuri, valko jauhettu
600 g Juustoraaste

Valmistusohje

  1. Raasta kasvikset.
  2. Kiehauta kasvisraaste öljyssä, älä ruskista.
  3. Lisää vesi ja Liemijauhe. Keitä noin 10 minuuttia.
  4. Sekoita kerma, maito ja jauhot keskenään ja lisää pataan ohuena nauhana. (Tarkista ennen lisäystä, ettei jauhot ole paakkuuntuneet.)
  5. Mausta keitto ja lisää lopuksi juustoraaste ja tarvittaessa yrttisuolaa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: