Keittiömestarin pizza

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10,5 rkl Vesi
15 g Hiiva
3 g Suola
1 g Sokeri, hieno
150 g jauho, speltti
150 g jauho, vehnä, durum
1,75 rkl Öljy, oliivi
50 g Tomaattipyree
50 g Barbecuekastike 3,2 kg
0,7 rkl Vesi
1 g Pippuri, musta, rouhittu
2 g Suola
2 g Sokeri, hieno
300 g Broilerin fileesuikale kypsä (Suomi) 2 kg
100 g Kinkku, serrano, viipale
200 g Juusto, mozzarella, tuorejuusto
20 g Rucola
20 g Basilika, tuore
100 g juusto, pesto

Valmistusohje

  1. Pohja: Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva, suola, sokeri ja speltti. Anna taikinan käydä vähintään 4 tuntia. Lisää durum-vehnäjauhoja ja oliiviöljy. Vaivaa kunnes taikina irtoaa kulhon seinämiltä. Kauli taikina ohueksi jauhotetulla tasolla.
  2. Kastike: Sekoita kastikkeen ainekset ja levitä pizzapohjan päälle.
  3. Täyteet: Täytä pizza ja paista uunissa 250 astetta n. 10 - 15 min.
  4. Pinnalle: Lisää lopuksi pizzan päälle rucolaa, tuoretta basilikaa ja raastettua pestojuustoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: