Keltainen nuudeli-fetasalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

620 g Nuudeli, vehnä
20 g Kurkuma
700 rkl Vesi
300 g Kasvisfondi 2 L
4800 g Salaatti, jäävuori
2300 g Tomaatti, kirsikkatomaatti, punainen
1000 g Sipuli
650 g Tomaatti, aurinkokuivattu
1300 g Juusto, feta
500 g Kevyt Laivurin salaattikastike 3 L
500 g Sipuli, puna lohko tuore
1000 g Salaatti, tammenlehti

Valmistusohje

  1. Keltaiset nuudelit: Keitä mausteliemi ja lisää nuudelit. Kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Salaatti: Leikkaa salaatti suurehkoiksi paloiksi, salaattisipuli renkaisksi ja punasipulit lohkoiksi. Kokoa aineista salaatti ja mausta se Laivurin salaattikastikkeella. Koristele punasipulilohkoilla ja tammenlehväsalaatilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: