Kermainen broiler chinese

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1500 g Paprikasekoitus, tuore
1500 g Sipuli
6000 g Velouté 2 kg
315 rkl Kerma kuohu
105 rkl Valkoviini, kuiva
Hunaja
Pippuri, musta, rouhittu
Viinietikka, hunaja-omena
Curry
Maustekastike, sweet chili
10000 g Jyväbroilerin hunajamarinoitu fileesuikale 4,5 kg

Valmistusohje

  1. Freesaa sipuli ja paprika. Lisää Veloutée ja kuohukerma, kiehauta. Lisää valkoviini, etikka, hunaja ja mausteet. Keitä hymyillen noin 15 minuuttia. Paista suikaleet pannulla ja lisää kastikkeen joukkoon tai tarjoa erikseen. Lisäkkeeksi sopii keitetty nuudeli tai tuorepasta. Sopii mainiosti myös tarjottavaksi yhdessä sweet and sour-kastikkeen ja sen lisäkkeiden kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: