Kerroskiisseli 2

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

56 rkl Maito kevyt
75 g Jauho, maissi
210 g Sokeri, hieno
2 g Sokeri, vanilliini
365 g Punaherukkatäysmehu 12 x 1 L
190 g Sokeri, hieno
24,5 rkl Vesi
40 g Jauho, peruna
10,5 rkl Vesi

Valmistusohje

  1. Maitokiisseli: Maitokiisseli: Liuota maissijauho pieneen määrään kylmää maitoa ja lisää se loppumäärään kiehuvaa maitoa. Keitä 5 min. Lisää sokeri ja vanilliinisokeri.
  2. Punaherukkakiisseli: Punaherukkakiisseli: Kiehauta punaherukkamehu, vesi ja sokeri. Lisää pieneen vesimäärään liuotetut perunajauhot. Kuumenna hetken aikaa.
    Kaada tarjoilukulhoon ensin maitokiisseli ja anna sen jäähtyä.
    Kaada hieman jäähtynyt mehukiisseli maitokiisselin päälle.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: