Kerroskiisseli

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

45,5 rkl Vesi
400 g Vadelma-mustaherukkamehu 10 L
50 g Jauho, maissi
105 rkl Maito kevyt
85 g Sokeri, hieno
88 g Jauho, maissi
12 g Sokeri, vanilliini

Valmistusohje

  1. Vadelma-mustaherukkakiisseli: Yhdistä ainekset ja kiehauta kiisseli koko ajan sekoittaen. Jäähdytä.
  2. Maissikiisseli: Kuumenna maito-sokeri-maissijauhoseos koko ajan sekoittaen. Mausta vanilliinisokerilla. Annostele kiisseli tarjoilumaljoihin ja anna jäähtyä. Kaada marjakiisseli päälle ja tarjoa kylmänä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: