Kesäaamun raikas broilerwrap

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

4000 g Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale kypsä (Suomi) 2 kg
50000 g Tortilla, vehnä
500 g Avokado
Sitruunamehu 5 L
1000 g Kurkku
Öljy, oliivi
Valkosipuli
Pippuri, musta, rouhittu
Suola
Sokeri, hieno

Valmistusohje

  1. Lämmitä wrapit miedolla lämmöllä ja kääri sen jälkeen puhtaaseeen pyyhkeeseen odottamaan kääräisyä.
  2. Lämmitä Broilersuikaleet pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Mausta rucola tai revitty salaatti kulhossa tilkalla oliiviöljyä, valkosipulimurskaa, Sitruunamehua ja mausteita. Nostele salaatti varovasti sekaisin.
  4. Täytä wrapit broilersuikaleilla ja salaatilla.
  5. Varo täyttämästä liikaa että saat kääräistyä wrapin esim. rullalle !
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: