Kesäkeitto, savulapakinkusta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

5000 g Peruna
500 g Sipuli
490 rkl Vesi
500 g Kukkakaali
1500 g Kasvissekoitus herne-maissi-paprika
1000 g Maito kevyt, vähälaktoosinen
70 g Voi, normaalisuolainen
80 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
40 g Suola, Pan-suola
200 g Persilja
170 g Jauho, riisi, hieno
70 rkl Kasvirasvasekoite vispi 25% vähälaktoosinen
600 g Savulapakuutio 10 x 10 mm 1,5 kg

Valmistusohje

  1. Lohko perunat ja sipulit vihannesleikkurilla. Keitä lähes kypsäksi.
  2. Lisää pakastevihannekset, keitä kypsäksi. Lisää maito, ei keitetä.
  3. Kuumenna ja mausta keitto.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: