Kesäkurpitsa-porkkanakeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3200 g Kesäkurpitsa vihreä
3200 g Porkkana
1600 g Sipuli
8,75 rkl Öljy, rypsi
560 rkl Vesi
100 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
200 g Jauho, vehnä
14 rkl Vesi
5 g Basilika, kuivattu
5 g Pippuri, mauste kokonainen

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Esikäsittele kasvikset. Kuutioi kesäkurpitsat ja porkkanat. Hienonna sipulit.
  2. Kiehauta kasvikset öljyssä kattilan pohjalla. Lisää Kasvisliemi ja anna hautua n. 15 min.
  3. Suurusta keitto vehnäjauhovesiseoksella. Hauduta vielä 10 min.
  4. Mausta keitto pippurillla ja basilikalla. Tarkista maku ennen tarjoilua.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: