Kevyet kalkkuna-cocktailpalat

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

30000 g Cocktailtikku
500 g Juusto, sinihome
350 g Kevyt Kalkkunamakkara, limiviipale n. 12 g 1,5 kg
100 g Viinirypäle, vihreä
300 g Juusto, leipäjuusto
100 g Viinirypäle, tumma

Valmistusohje

  1. Lado pyöreälle vadille kolmionmalliset juustot säteittäin. Kokoa tikut niin, että jokaisessa tikussa on kaksinkerroin taiteltu kalkkunamakkaran viipale. Lisää 15 tikkuun tumma viinirypäle, ja jaa ne homejuustopaloille 5 tikkua/juusto. Lisää vihreät viinirypäleet leipäjuustokolmioille. Koristele tarjoiluvati haluamillasi hedelmillä ja pipareilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: