Kieviläinen kana ja kirsikkakastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

7000 g Kieviläinen kana 140 g esikypsennetty pakaste 4,2 kg
1700 g Kirsikka
70 g Voi, normaalisuolainen
35 g Kanaliemijauhe 4,5 kg
210 rkl Vesi
300 g Voi, normaalisuolainen
100 g Arrowjuurijauhe
40 g Viinietikka, balsamico
14 rkl Kirsikkalikööri
10 g Suola
3 g Pippuri, musta, rouhittu

Valmistusohje

  1. Kypsennä Kieviläiset pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kastike: Freesaa kirsikat voissa. Lisää kanaliemi ja keitä n. 15 minuuttia. Soseuta kirsikat keitinliemessään. Siivilöi ja kuumenna kastikepohja.
  3. Lisää voi vatkaten joukkoon. Suurusta arrow- tai maissijauholla.
  4. Mausta kastike balsamiviinietikalla, liköörillä ja mausteilla. Lisää tarjoiluvaiheessa muutama kokonainen kirsikka annoksen koristeeksi.
  5. Kieviläiset ovat vähälaktoosisia, laktoosipitoisuus 0,1 g / 100 g. Kastike on gluteeniton ja vähälaktoosinen.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: