Kieviläistä kanaa ja tomaattisia kasviksia

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1400 g Kieviläinen kana 140 g esikypsennetty pakaste 4,2 kg
40 g Kasvisfondi 2 L
Basilika, tuore
1000 g Tomaattimurska
Oregano kuivattu
Pippuri, musta, rouhittu
Suola
800 g Paprikasekoitus, tuore
800 g Munakoiso
800 g Endiivi
Sokeri, hieno

Valmistusohje

  1. Paista Kieviläiset kanat uunissa ohjeen mukaisesti.
  2. Kastike: Kuumenna tomaattimurska kattilassa, mausta Kasvisfondilla ja yrteillä. Keitä kastiketta n. 30 minuuttia.
  3. Kasvikset: Grillaa kasvikset parilalevyllä tai pannulla. Voit ripotella hiukan sokeria endiivin ja munakoison pinnalle jolloin maku pyöristyy.
  4. Tarkista kastikkeen maku ja tarjoa kasvisten ja Kieviläisen kanan kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: