Kiinalainen kalankastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

20 g Purjosipuli
3 g Inkivääri jauhettu
4 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
0,84 rkl Soijakastike
110 g Aprikoosisose 3 x 2,6 kg
24 g Sokeri, hieno
21 rkl Vesi
28 g Tomaattiketsuppi
1,68 rkl Etikka
16 g Jauho, maissi

Valmistusohje

  1. Laita kattilaan kaikki muut ainekset paitsi maissijauho. Kuumenna seos kiehuvaksi. Lisää seokseen pieneen vesimäärään liotettu maissijauho. Kiehauta n. 2 min. Tarjoa paistetun kalan kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: