Kinkku-Juuresvuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3000 g Perunasuikale, pakaste
3000 g Porkkanasuikale, pakaste
2000 g Sipuli
3000 g Punajuurisäilyke, suikale
8000 g Palvisuikale 1,5 kg
7500 g Velouté 2 kg
500 g Kerma, ruoka 10 % vähälaktoosinen
150 g Vaalea lihafondi 2 L
20 g Suola
5 g Pippuri, musta, rouhittu
10 g Kirveli kuivattu
100 g Sitruunamehu 5 L

Valmistusohje

  1. Suikaloi kasvikset. Voit käyttää myös valmista pakastekasvisseosta, jolloin kypsennysaika puolittuu. Sekoita suikaloidut kasvikset ja palvikinkkusuikaleet keskenään. Sekoita liemen ainekset keskenään. Lado 1/1 65 mm GN-vuokiin ja paista 175 asteessa kiertoilmakomennolla n. 50min, jos kasvikset raakoja. ( noin 30min, jos käytät pakastekasviksia )
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: