Kinkku-juustopiirakka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Voi, normaalisuolainen
50 g Suola
2600 g Jauho, vehnä
35 rkl Vesi
2000 g Pizzarouhe 1,5 kg
2000 g Juusto, emmental raaste
2000 g Paprika, punainen
1000 g Purjosipuli
Öljy, rypsi
140 rkl Kerma kuohu
20 g Pippuri, musta, rouhittu
70 rkl Maito kevyt
3000 g Kananmuna
Persilja

Valmistusohje

  1. Pohja: Nypi voi ja jauhot keskenään, sekoita joukkoon suola ja vesi. Laita taikina kylmään noin tunniksi, niin se on helpompi kaulita ja vuorata paistovuokaan.
  2. Täyte: Kuullota hiemen paprika- ja purjokuutioita pannulla öljyssä. Raasta juusto ja sekoita kinkun ja kasvisten kanssa, ripottele vuokaan taikinan päälle. Sekoita keskenään mausteet, hienonnettu persilja, neste ja kananmunat, lisää ne vuokaan. Kypsennä piirakka 200°C n. 30 min. tai kunnes täyte on hyytynyt. Tarjoa salaatin kera tai suolapalana kahvin kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: