Kinkku-makaronisalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

250 g Makaroni, sarvi
200 g Kaali, kiinan
200 g Viinirypäle, vihreä
300 g Savulapakuutio 10 x 10 mm 1,5 kg
200 g Maustekurkkukuutio
200 g Herne, pakaste
150 g Ranskalainen salaattikastike 3 L

Valmistusohje

  1. Keitä makaronit kypsiksi, huuhtele ne kylmällä vedellä ja valuta. Kuutioi kinkku pieniksi kuutioiksi ja halkaise viinirypäleet. Hienonna kiinankaali. Sekoita kaikki aineet keskenään. Lisää joukkoon kastike. Raikas salaatti aterian aloittajaksi tai kevyeksi ateriaksi leivän kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: