Kinkku-munahyydyke

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

600 g Kananmuna
24,5 rkl Kerma kevyt
500 g Pizzarouhe 1,5 kg
50 g Basilika, kuivattu
2 g Ruohosipuli pakaste

Valmistusohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita kerma sekä muut ainekset joukkoon. Voitele uunivuoka ja kaada seos siihen. Kypsennä hyydyke sellaisenaan tai foliolla peitettynä vesihauteessa kiertoilmauunissa 100°C noin 35 min. Hyydyke on kypsää, kun siihen pistettyyn veitseen ei tartu mitään. Sopii kala tai liharuokien lisäkkeeksi, suikaloituna kirkkaaseen liemeen tai pikkulämpimänä sienimuhennoksen kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: