Kinkku-pastakeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

770 rkl Vesi
50 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
1000 g Makaroni, kierre
300 g Herne, pakaste
500 g Purjosipuli
300 g Paprikakuutio, pakaste
1000 g Porkkana
2500 g Savulapakuutio 10 x 10 mm 1,5 kg
1500 g Juusto, sulate kevyt
20 g Rakuuna, tuore
20 g Basilika, tuore
50 g Suola

Valmistusohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi padassa. Lisää joukkoon Kasvisliemijauhe ja makaronit. Anna kiehua 5 min. Lisää joukkoon porkkana, paprika, herne ja purjo sekä Kinkkukuutiot. Anna kiehua vielä noin 10 min. Mausta keitto lopuksi juustolla, basilikalla ja rakuunalla. Lisää tarvittaessa suolaa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: