Kinkkuvoileipäkakku

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

160 g Leipä, vuokaleipä tumma
3,15 rkl Kasvisliemi käyttövalmis
300 g Kinkku-juustotäyte 2 kg
100 g Palvikinkkuleike, limiviipale n. 9 g 1,5 kg
200 g Juusto, tuore maustamaton
4,2 rkl Kerma, ranskankerma (Creme Fraiche)
100 g Kultakinkku, limiviipale n. 11 g 1,5 kg
Salaatti, lehtisalaatti
50 g Juustoraaste
60 g Kurkku
Ruohosipuli, tuore

Valmistusohje

  1. Leikkaa leivästä 4 isoa viipaletta pitkittäin. Leikkaa kuori pois. Kostuta viipaleet kevyesti liemellä. Kokoa kakku ja laita väliin Saarioisten Kinkku-juustotäytettä ja Palvikinkkua.
  2. Täyte Kääri valmis kakku leivinpaperiin ja anna vetäytyä seuraavaan päivään kevyen painon alla.
  3. Kuorrutus Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä kakun pinnalle.
  4. Koristeeksi Koristele Kultakinkulla, juustoraasteella, salaatinlehdillä, ruohosipulilla ja tuorekurkulla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: