Kirjolohi-katkarapu voileipäkakku

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

160 g Leipä, vuokaleipä tumma
3,15 rkl Kasvisliemi käyttövalmis
200 g Juusto, tuore maustamaton
4,2 rkl Kerma, ranskankerma (Creme Fraiche)
120 g Kirjolohi file kylmäsavu
25 g Kirjolohenmäti, suolattu
70 g Katkarapu, kuorittu pakaste
1000 g Sitruuna
Tilli, tuore
320 g Kirjolohitäyte 2 kg

Valmistusohje

  1. Leikkaa leivästä 4 isoa viipalett pitkittäin. Kostuta viipaleet kevyesti kasvisliemellä.
  2. Täyte Kokoa kakku ja laita väliin Saarioisten Kirjolohi-katkaraputäytettä.
  3. Kuorrutus Kääri valmis kakku leivinpaperiin ja anna vetäytyä seuraavaan päivään kevyen painon alla.
  4. Koristeeksi Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä kakun pinnalle.
  5. Koristele kylmäsavulohirullilla, katkaravuilla, kirjolohen mädillä, sitruunan lohkoilla ja tuoreella tillillä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: