Kirjolohimureke ja pinaattikastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

16000 g Kirjolohimureke kypsentämätön pakaste 4 kg
8000 g Velouté 2 kg
2400 g Pinaatti pakaste
800 g Sipuli
1 g Muskottipähkinä
2 g Pippuri, valko jauhettu
40 g Suola
50 g Voi, normaalisuolainen

Valmistusohje

  1. MUREKE Paista Kirjolohimureke pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. KASTIKE Freesaa sipuli kattilan pohjalla tilkassa voita tai öljyä. Lisää hetken kuluttua pinaatti. Haihduta pinaatista enin neste pois. Lisää mausteet ja suola.
  3. Lisää Veloutée-kastike ja mausteet. Kuumenna, tarkista maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: