Kirjolohimureke kiinankaalikääreessä

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Kirjolohimureke kypsentämätön pakaste 4 kg
Kaali, kiinan
45 g Tilli, tuore
30 g Voi, normaalisuolainen
Suola
45 g Tilli, tuore
14 g Jauho, vehnä
500 g Liemi, kala
22,05 rkl Kerma kuohu

Valmistusohje

  1. Ruodittuja kiinankaalin lehtiä keitetään suolalla maustetussa vedessä hetki, niin että lehdet ovat taipuisia. Lehdet valutetaan ja niillä vuorataan voideltu vannike- tai leipävuoka.
    Sekoita Saarioisten Kirjolohimurekkeeseen tuoretillisilppua.
    Kalamassa kaadetaan kaalilla vuorattuun vuokaan. Vuoka peitetään foliolla ja paistetaan vesihauteessa n.200°C n. 1h.
    Kumotaan tarjolle ja koristellaan.
  2. Kastike:
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: