Kirjolohta, kookoskastiketta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3000 g Kirjolohi file pakaste
1600 g Kookosmaito
300 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
200 g Kookoshiutale

Valmistusohje

  1. Esisuolaa Kirjolohifilee 10% suolaliemessa n. 10 min. Mittaa kookosmaito, kerma ja kookoshiutale kattilaan. Keitä hyvänmakuinen "kookoskerma". Siivilöi.
  2. Leikkaa Kirjolohifilee annospaloiksi ja lado voideltuuun GN-vuokaan nahkapuoli ylöspäin. Kaada kookoskerma fileepalojen päälle niin, että juuri peittyvät. Kypsennä höyrykeitolla 180 astetta 8 min.
  3. Poista nahka ennen esillelaittoa.

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: