Koipinuijat BBQ & Nuijadippi

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

18000 g Broilerin koipinuija bbq n. 55-90 g kypsä pakaste (Suomi) 4,5 kg
3200 g Currymajoneesi 3,2 kg
3200 g Chilimajoneesi 3,2 kg
5000 g Selleri, varsi
Persilja
Ruohosipuli pakaste

Valmistusohje

  1. Lämmitä kypsät, sulatetut broilerin bbq-koipinuijat uunissa ja asettele ne lautasille. Annostele Majoneesit ja varsisellerin palat joko valmiiksi lautasille tai erillisiin kulhoihin. Koristele persiljalla, kuivatulla ruohosipulilla tai granuloidulla sipulilla. Tarjoa lisäkkeenä patonkia ja valkosipulivoita.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: