Kreikkalainen kasvisvuoka (Kouluruokakisa2012)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2800 g Kesäkurpitsakuutio pakaste
1760 g Sipulikuutio, pakaste
2000 g Papu, valkoinen, tomaattikastikkeessa
40 g Iso Mitta Vaalea kylmäsuurusteinen kastikepohja
100 g Iso Mitta Kasvisliemiaines
680 g Tomaattimurska
600 g Tomaattisose
14 rkl Öljy, rypsi
200 g Sweet hot chilikastike
200 g Sipuli, kuivattu
120 g Valkosipulirouhe, kuivattu
20 g Pippuri, musta, rouhittu
12 g Oregano kuivattu
8 g Basilika, kuivattu
20 g Suola
1800 g Arla laktoositon kasvirasvasekoite
2000 g Arla Keittiö ruoanvalmistusjuusto cheddar
8 g Valkosipulijauhe
10000 g Perunaviipale, kypsä

Valmistusohje

  1. Voitele 4 kpl 1/1 65 mm GN vuokaa. Ota kesäkurpitsat sulamaan edellisenä päivänä kylmiöön. Valuta oliivit peitettyinä yön yli kylmiössä. Punnitse kasvis-mausteseoksen raaka-aineet: pavut, kastikepohja-aines, liemiauhe, tomaattimurska, tomaattisose, öljy, chilikastike, sipulihiutaleet, valkosipulirouhe, mustapippuri, oregano, basilika ja suola. Sekoita punnitut raaka-aineet keskenään massaksi. Punnitse juustokastikkeen raaka-aineet: kasvirasvasekoite, ruoanvalmistusjuusto sekä valkosipulijauhe. Sekoita massaksi. Kokoa vuoat: 1 vuokaan 1,950 kasvis-mausteseosta, 2,5 kg perunaviipaleita ja pinnalle 0,950 kg juustokastiketta. Kypsennys: Esilämmitä uuni 210 astetta yhdistelmätoiminnolla, paista 160 astetta kosteus 30% 20 min, kuumenna loppuun 130 astetta kosteus 30% 35 minuuttia. Anna vetäytyä n. 20-30 min.

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: