Kuhaa aasialaiseen tapaan

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Kuhafile pakaste
20 g Inkivääri kokonainen tuore
2,8 rkl Öljy, rypsi
2,8 rkl Soijakastike
40 g Sitruunamehu 5 L
100 g Porkkana
50 g Purjosipuli
100 g Paprika, punainen
4 g Chili, tuore
30 g Sieni, siitake, tuore
5 g Korianteri, tuore

Valmistusohje

  1. Sulata ja kuivaa fileet hyvin. Lado fileet reiälliseen GN-vuokaan ja reiällinen vuoka tavalliseen vuokaan valumisnestettä varten.
  2. Sekoita inkivääri, öljy, soijakastike ja Sitruunamehu keskenään ja sivele kalan pintaan.
  3. Lisää Kuhafileiden päälle ohueksi suikaloidut kasvikset. Höyrytä kala kypsäksi n. 8-12 min.
  4. Kaada muodostunut liemi varoen fileiden päälle ja tarjoa. Koristele tuoreella hienonnnetulla korianterilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: