Kukkakaalipaistos (SV06)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

12000 g Kukkakaali
3000 g Sipuli
10000 g Knorr Pomodoro, tomaattikastike
200 g Knorr Valkosipuli tahnamauste
300 g Sitruunamehu 5 L
10 g Kaneli jauhettu
20 g Oregano kuivattu
10 g Pippuri, musta, rouhittu
1000 g Carte d´Or JuustoCreme
35 rkl Knorr Kevyt Ruoka 7% vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Laita kukkakaalin nuput ja sipulisuikaleet GN-vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee 10 kpl 1/1, 65 mm GN-vuokaa).
  2. Kastike Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada seos kasvisten päälle.
  3. Kuorrutus Ohenna JuustoCreme Knorr Kevyt Ruoalla ja kaada se kasvisten päälle. Paista 170 asteessa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla kypsäksi noin 20 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
  4. Lisäksi: Keitetty peruna 120g, vähäsuolainen ruisleipä 35g, Becel-margariini 6g, rasvaton maito 1,7 dl.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: