Kuutelo (K07)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10000 g Maito rasvaton, vähälaktoosinen
3500 g Jauho, ohra
2000 g Kananmuna
1000 g Sokeri, hieno
40 g Suola
200 g Voi, normaalisuolainen
2000 g Puolukkahillo 6 kg

Valmistusohje

  1. Sekoita maito, kananmuna, ohrajauhot, suola ja sokeri sekaisin keskenään.
  2. Lisäksi Lisää 1/1 65 mm GN-vuokiin sulatettu voi ja levitä pensselillä. Kaada taikina vuokiin. (100 hlön ohjeesta tulee 10 kpl 1/1 GN-vuokaa).
  3. Paista 160 astetta höyrypaistolla n. 30 minuuttia kunnes kuutelo on kauniin ruskeaa.
  4. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa paloiksi.
  5. Tarjoa esim. Puolukkahillon kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: