Lämmin kinkkuvoileipä

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Leipä, paahtoleipä
1000 g Tomaattisurve
2000 g Majoneesi
2000 g Savulapakuutio 10 x 10 mm 1,5 kg
1000 g Persikan puolikkaita sokeriliemessä
1000 g Herkkusieni tuore
10 g Oregano kuivattu
1000 g Juusto, polar

Valmistusohje

  1. Voitele paahtoleipäviipaleet tomaattisoseella.
  2. Sekoita Majoneesin joukkoon kuutioitu kinkku, persikka ja herkkusienet.
  3. Levitä täytettä leipien päälle, mausta oreganolla ja lisää lopuksi juustoraastetta.
    Paista uunissa 200°C noin 10-15 min. kunnes pinta on kauniin ruskea.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: