Liha-kasvispannu

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3000 g Sipuli
3500 g Porkkana
300 g Valkosipuli
1500 g Fenkoli tuore
21 rkl Öljy, oliivi
600 g Jalapeno, viipale
6000 g Naudan suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
1500 g Paprikasekoitus, tuore
1500 g Maustekurkku
1500 g Vesikastanja
1500 g Purjosipuli
300 g Tumma lihafondi 2 L
84 rkl Vesi
5 g Pippuri, musta, rouhittu
20 g Suola
5 g Timjami, tuore
5 g Pippuri, valko jauhettu

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Freesaa suikaloidut kasvikset ja hienonnetut valkosipulit öljyssä. Lisää jalapenosuikaleet ja kypsät Lihasuikaleet.
  2. Suikaloi Kurkut. Lisää Kurkku- ja paprikasuikaleet sekä vesikastanjat. Kuumenna.
  3. Sekoita Tumma lihafondi veteen. Lisää liemi pannuun purjosuikaleiden kanssa. Kuumenna, mausta ja tarkista maku.
  4. Lihapannun voit tarjota mainiosti esim. kaurapastan tai riisin kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: