Liha-makaroonilaatikko

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

8000 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
5000 g Makaroni, penne
1120 rkl Vesi
Suola
1000 g Sipuli
7 rkl Öljy, rypsi
120 g Margariini, kasvis
700 rkl Maito kevyt
1500 g Kananmuna
150 g Suola, aromi
60 g Paprikajauhe
20 g Oregano kuivattu

Valmistusohje

  1. Laita lihat pusseineen reiälliseen GN-vuokaan yhdistelmäuunin höyrytoiminnolle noin 20 minuutiksi.
  2. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä. Kuullota sipulikuutiot öljyssä. Sekoita keskenään makaronit, lämmitetty kypsä jauheliha ja sipulit, mausta maun mukaan.
  3. Voitele GN 1/1-65 vuoat, (1 vuoka/20 annosta). Täytä vuoat jauheliha-sipulimakaroniseoksella.
  4. Munamaito: Sekoita maito, kananmunat ja mausteet. Lisää seos vuokiin.
  5. Kypsennä yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 150°C noin 1,5 tuntia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: