Lihamureke ja tomaatti-juureshöystö

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

15000 g Lihamureke kypsentämätön pakaste 4 kg
7 rkl Öljy, rypsi
2000 g Sipuli
10000 g Juureskuutiot, isot pakaste
5000 g Tomaattimurska
70 rkl Vesi
20 g Pippuri, musta, rouhittu
40 g Oregano kuivattu
20 g Basilika, kuivattu
20 g Valkosipuli
20 g Suola
80 g Sokeri, hieno
Persilja

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Kypsennä Lihamurekkeet pakkauksen ohjeen mukaan. Anna vetäytyä hetki ennen viipalointia.
  2. Tomaatti-juureshöystö Freesaa suikaloitu sipuli ja lisää juureskuutiot. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Anna hautua kannen alla kypsäksi n. 10 min. Mausta ja koristele persiljalla. (Annokseen tulee 100 g mureketta ja 100 g juureshöystöä.)
  3. Lisäksi: vähäsuolainen ruisleipä 35 g, Becel 6 g ja rasvaton maito 2 dl.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: