Lipeäkalaa ja tomaattisalsaa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10000 g Lipeäkala
8000 g Tomaattisalsa, tuore 2 kg
10 g Timjami, kuivattu
0,35 rkl Tabasco

Valmistusohje

  1. Avaa pakkaukset, ota Lipeäkalat pakkauksestaan ja liota kylmässä vedessä n.10 min. Kaada liotusvesi pois ja lisää kalat pataan/kattilaan väljään veteen, johon on lisätty suolaa 2 tl/vesilitra. Hauduta miedolla kaloja lämmöllä n.20 min.
  2. Tomaattisalsa Sekoita mausteet Tomaattisalsan joukkoon ja kuumenna nopeasti.
  3. Mausta Lipeäkala tarjollepantaessa myllystä rouhitulla valkopippurilla ja ripauksella suolaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kuuman Tomaattisalsan kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: