Lohimedaljonki ja porkkana-naurismuhennosta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

9100 g Kirjolohi medaljonki
9 g Suola
9 g Pippuri, sitruuna
5 g Suola
9100 g Porkkana kuorittu
9100 g Nauris
95,55 rkl Kermaviili
1386 g Jogurtti, maustamaton
46 g Basilika, tuore
46 g Oregano kuivattu
46 g Minttu, tuore
23 g Kapris
46 g Omenasose
14 g Suola, yrtti

Valmistusohje

  1. Lohimedaljongit maustetaan suolalla ja sitruunapippurilla, kypsennetään uunissa 200°C 15 min. Yksi GN 1/1 65- vuoka/20 kpl. Raakapaino 180 g/medaljonki, kypsäpaino 150 g. Esikäsittele porkkanat ja nauriit. Pilko ne pieniksi paloiksi ja keitä höyryssä kypsäksi. Soseuta, ohenna muhennosta tarvittaessa kermalla. Mausta suolalla.
    KASTIKE: Yhdistä hienonnetut yrtit kermaviiliin ja jogurttiin. Lisää omenasose joukkoon antamaan makua. Voit myös lisätä yrttisuolaa.

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: