Luumu-aprikoosikiisseli

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

500 g Aprikoosisose 3 x 2,6 kg
122,5 rkl Vesi
128 g Sokeri, hieno
250 g Luumu, kuivattu
Kanelitanko
48 g Jauho, peruna
Sitruunamehu 5 L

Valmistusohje

  1. Sekoita aprikoosisose veteen ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää luumut ja kanelitanko. Keitä noin 5 minuuttia ja tarkista luumujen pehmeys. Sekoita peruna- tai maissijauhot vesitilkkaan. Lisää suurus ohuena nauhana liemeen ja kiehauta. Sokeroi kiisselin pinta, ettei se kuorru jäähtyessään. Tarjoa vanilliinisokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: