Maksa-pekonihöystö

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Sipuli
1000 g Sieni, siitake, tuore
5 g Pippuri, musta, rouhittu
3 g Meirami, kuivattu
100 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
210 rkl Vesi
200 g Jauho, maissi
8000 g Marinoitu naudan maksasuikale 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
1000 g Savupekoni, limiviipale 17-22 g 1,5 kg
2000 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen

Ruokavalio

Gluteeniton, Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Hienonna Savupekoni, sipulit ja sienet. Ruskista padan pohjalla.
  2. Lisää mausteet ja anna hautua hetki.
  3. Seuraavaksi lisää veteen sekoitetut maissijauhot ja Lihaliemijauhe. Hauduta 5 minuuttia.
  4. Lisää esilämmitetyt Maksasuikaleet ja kerma ja anna jälleen hautua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa punajuuren, suolakurkun, puolukkahillon ja esimerkiksi perunamuusin kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: