Maksa-pekonihöystö

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Savupekoni, limiviipale 17-22 g 1,5 kg
1000 g sipulia
1000 g siitaketta tai herkkusientä, tuore
5 g mustapippuria, rouhittu
3 g meiramia
3000 g vettä
200 g maissitärkkelystä
2000 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
8000 g Marinoitu naudan maksasuikale 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
2000 g vähälaktoosista kuohukermaa

Ruokavalio

Vähälaktoosinen, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Hienonna Savupekoni, sipulit ja sienet. Ruskista padan pohjalla.
  2. Lisää mausteet ja anna hautua hetki. Lisää veteen sekoitettu maissitärkkelys ja      Lihaliemijauhe. Hauduta 5 minuuttia.
  3. Lisää esilämmitetyt Maksasuikaleet ja kerma ja anna jälleen hautua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
  4. Tarkista  maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: