Mango-omenamuffinssit

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

380 g Voi, normaalisuolainen
425 g Sokeri, hieno
250 g Kananmuna
17,5 rkl Maito kevyt
110 g Sitruunamehu 5 L
220 g Mangosose 3 x 3,1 kg
220 g Omenasose 3 x 2,8 kg
450 g Jauho, vehnä
30 g Leivinjauhe

Valmistusohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää kananmunat ja sekoita. Lisää taikinaan maito, Sitruunamehu, Mango- ja Omenasose. Sekoita hyvin. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe toisiinsa, lisää taikinaan ja sekoita. Täytä keskikokoiset paperiset muffinsivuoat puolilleen ja paista 225°C n. 10 - 15 min. Nopeatekoiset muffinsit ovat parhaimmillaan heti tuoreina.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: