Mangovaahto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2500 g Mangosose 3 x 3,1 kg
1000 g Sokeri, hieno
220,5 rkl Kerma kuohu
950 g Kananmunan valkuainen
500 g Sokeri, tomu

Valmistusohje

  1. Sekoita Mangososeen joukkoon sokeri, anna liueta hyvin.
    Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset tomusokerin kanssa vaahdoksi, sekoita vaahdot keskenään tasaiseksi. Kääntele viimeiseksi joukkoon sokeroitu mangosose.
    Annostele välittömästi esim. pursotinpussilla laseihin. Tarjoa hyvin jäähdytettynä.
    Tämä jälkiruoka kestää vain n. 2 tunnin säilytyksen, koska se ei sisällä liivatelehteä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: