Marinoitua hirven fileetä ja sienisalaattia

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

Hirvi, ulkofilee
Yrtti, tuore
Pippuri, musta, rouhittu
Suola
Pippuri, valko jauhettu
10,5 rkl Kerma, ranskankerma (Creme Fraiche)
150 g Sieni, siitake, tuore
Pippuri, valko jauhettu
Suola
Ruohosipuli, tuore
Sitruunamehu 5 L

Valmistusohje

  1. Mausta filee ja kääri kelmuun tai vakumoi. Anna maustua kylmiössä 1-2 vrk. Pakasta. Leikkaa ohuita siivuja.
  2. Sienisalaatti Leikkaa sienet reiluiksi paloiksi. Mausta ranskankerma. Lisää ruohosipuli sieniin. Sido sienten rakenne ranskankermalla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: