Marjainen kermahyytelö

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

29,4 rkl Kerma kuohu
200 g Kananmuna
24 g Liivatelehti (1kpl=n.3g)
425 g Mehukas 10 L
300 g Marjasekoitus pakaste

Valmistusohje

  1. Vatkaa kerma ja kananmunat erikseen vaahdoiksi. Sulata liotetut liivatelehdet pieneen määrään kuumaa sekamehua. Lisää liivateliuokseen loput mehusta, soseutetut marjat ja kananmunavaahto. Sekoita vatkattu kerma varovasti jo hyytyvän seoksen joukkoon. Annostele hyytelö maljoihin ja anna hyytyä 2-3 tuntia. Koristele kermavaahdolla ja marjoilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: