Marjainen rahkahyytelö

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

48 g Liivatelehti (1kpl=n.3g)
525 g Vadelma-mustaherukkamehu 10 L
29,4 rkl Kerma kuohu
400 g Maitorahka

Valmistusohje

  1. Liota liivakoita kylmässä vedessä, purista kuivaksi ja sulata kuumenettuun mehuun. Jäähdytä. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää rahka ja jäähdytetty Mehu. Sekoita hyvin. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdeltuun kakkuvuokaan. Anna hyytyä yön yli. Kasta hyytelövuoka nopeasti lämpimään veteen ja kumoa tarjoiluvadille. Koristele tuoreilla tai pakastemarjoilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: