Marjapulla

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

700 g Voi, normaalisuolainen
175 rkl Maito kevyt
250 g Hiiva
750 g Sokeri, hieno
1500 g Jauho, vehnä
20 g Kardemumma
1000 g Kananmuna
2000 g Vadelmamarmeladi, paistonkestävä 6 kg

Valmistusohje

  1. PULLATAIKINA Valmista pullataikina. Kohota taikinaa reilut puoli tuntia.
  2. HILLO Leivo taikinasta n. 50 g pullia ja painele lasin pohjalla pullan keskiö alas. Voitele kananmunalla ja täytä keskiö Vadelmamarmeladilla.
  3. Paista kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 7 minuuttia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: