Maukas Kasvisvuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

800 g Mustajuuri
1200 g Peruna
75 g Kuivattu sipuli 1,7 kg
1000 g Kukkakaali, romanescu
56 rkl Kerma kuohu
80 g Kasvisfondi 2 L
35 rkl Vesi
300 g Juusto, emmental raaste

Valmistusohje

  1. Kasvikset: Lado perunaviipaleet tai -lohkot, Kuivattu sipuli, kukkakaali- tai parsalohkot sekä höyrytetyt mustajuuren palat GN 1/1 65-vuokaan. (Yksi GN 1/1 65-vuoka on 15 annosta).
  2. Liemi: Sekoita Kasvisfondi, vesi ja kerma keskenään. Kaada liemi vuokaan kasvisten päälle.
  3. Pinnalle: Levitä juustoraaste pinnalle.
  4. Kypsennä noin 40-50 minuuttia 200°C kiertoilmauunissa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: