Maukas liha-juureskeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1400 rkl Vesi
700 g Tumma lihafondi 2 L
8000 g Naudan kuutioitu 0-lajitelma 16 x 16 mm, kypsä 2 kg
100 g Suola
4 g Pippuri, mauste kokonainen
2 g Laakerinlehti
1000 g Lanttu, kuorittu
2500 g Porkkana
800 g Selleri, varsi
800 g Palsternakka
8000 g Peruna
500 g Purjosipuli
50 g Persilja

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Kuumenna vesi padassa kiehuvaksi. Lisää Lihafondi. Lisää mausteet. Lisää juures- ja perunakuutiot ja keitä melkein kypsäksi. Lisää purjoviipaleet ja anna hautua 5 minuuttia. Esikuumenna kypsät Lihat pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää lihat keittoon vähän ennen tarjoilua. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa. Lisää keiton päälle tuoretta hakattua persiljaa juuri ennen tarjoilua.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: