Maustelohi

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

500 g Lohi
20 g Suola
200 g Viinietikka, hunaja-omena
400 g Sokeri, hieno
42 rkl Vesi
2 g Laakerinlehti
2 g Pippuri, mauste kokonainen
300 g Sipuli, salotti
500 g Fenkoli tuore
6 g Fenkoli, siemen
2 g Tähtianis
10 g Suola
1 g Pippuri, musta, rouhittu

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Mausta nypitty lohifilee suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua kylmiössä peitettynä 3-4 h. Leikkaa valmiiksi annospaloiksi.
  2. Suikaloi sipuli ja fenkoli. Kiehauta liemi, mausteet ja kasvikset. Kaada kuuma liemi kalojen päälle. Anna jäähtyä liemessä. Kelmuta astia ja varastoi kylmiössä. Valmista tarjottavaksi seuraavana päivänä.

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: