Mehevä kaali-makkaravuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

16000 g Kaali, valko
5000 g Porkkana kuorittu
2500 g Purjosipuli
150 g Pellavansiemen
8000 g Iso lenkkikuutio 16 x 16 mm 5 kg
210 rkl Vesi
400 g Siirappi, vaalea
300 g Vaalea lihafondi 2 L
5 g Pippuri, musta, rouhittu
30 g Suola

Valmistusohje

  1. Raasta kaali ja porkkana. Suikaloi purjo. Freesaa kaali ja porkkana padassa tilkassa öljyä.
  2. Sekoita purjo, pellavansiemenet ja makkarakuutiot seokseen, sekoita ja jaa GN-vuokiin.
  3. Kaada vuokiin vedestä, Vaaleasta lihafondista, vaaleasta siirapista, suolasta ja pippurista maustettu liemi.
  4. Paista kiertoilmalla 180 astetta n.30-40 minuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: