Merimiespihvi kypsästä perunasta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

15000 g Perunaviipale, kypsä
2500 g Sipulirengas, pakaste
8000 g Nautalastu E-lajitelma 24 x 24 x 5 mm, kypsä 2 kg
2 g Pippuri, mauste kokonainen
2 g Laakerinlehti
2 g Pippuri, valko jauhettu
20 g Suola
140 rkl Vesi
280 rkl Kotikalja
200 g Lihaliemijauhe 4,5 kg

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Lado voideltuihin 1/1 65 mm GN-vuokiin kerroksittain: pohjalle kypsiä perunaviipaleita n.1,5 kg/vka, päälle sipulirenkaita n.0,5 kg/vka. Maustepippureita n.8kpl/vka, laakerinlehtiä n.2kpl/vka. Ripottele väliin myös suolaa n.4g/vka ja jauhettua valkopippuria n.0,4g/vka. Levitä vuokaan seuraavaksi Kypsät nautalastut 1,6 kg/vka ja päällimmäiseksi perunaviipale 1,5 kg/vka.
  2. Valmista liemi sekoittamalla vesi, kotikalja ja liemivalmiste hyvin keskenään. Lisää liemi 1,6 kg/vka. Paista uunissa n.25 min kunnes tuotteen sisälämpötila saavuttaa 75 astetta ja pinta saa hieman väriä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: