Merimiespihvi

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

20000 g Peruna
3000 g Sipuli
2 g Pippuri, mauste kokonainen
20 g Suola
200 g Lihaliemijauhe 4,5 kg
2 g Pippuri, valko jauhettu
2 g Laakerinlehti
210 rkl Kotikalja
420 rkl Vesi
8000 g Naudan viipaloitu E-lajitelma 10 x 58 x 58 mm, kypsä 2 kg

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Viipaloi perunat ja sipulit.
  2. Laita voideltuun GN-vuokaan kerroksittain perunaa, sipulia, mausteita ja kypsiä Lihoja liemineen. Paista uunissa 175\'b0C noin 1 tunti ja valele herkkua välillä liemellä, jotta pinta ruskistuu kauniisti.
  3. Tarjoa Puolukkahillon 2642/2625 kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: